Brandvägg, switch och WiFi som tjänst

Hög prestanda & Garanterat skydd
Vår skräddasydda lösning Brandvägg, Switch & WiFi är rätt tjänst.

BRANDVÄGG – Vår brandväggslösning ger dig ett starkt skydd mot potentiella hot och intrång. Avancerad säkerhetsteknik tryggar din företagsdata och skyddar mot obehörig åtkomst. Vi erbjuder konfigurerbara säkerhetsregler och övervakning i realtid för att identifiera och förhindra eventuella hot mot ditt nätverk.

SWITCH – Med vår switchlösning får du en intelligent och pålitlig nätverksinfrastruktur som optimerar din dataöverföring. Våra switchar erbjuder hög bandbredd och låg latens. Du kan enkelt hantera dina nätverksanslutningar och segmentera trafiken för att optimera prestandan och säkerheten.

WIFI – Vi designar och implementerar ett skalbart och kraftfullt WiFi-nätverk som kan anpassas efter dina behov och ger täckning över hela din arbetsplats. Med vårt avancerade system för hantering och övervakning kan du enkelt hantera användare, kontrollera bandbredd och säkerställa en pålitlig anslutning för alla dina anställda och gäster.

Conect tar hand om installation, konfiguration och underhåll. Enkelt och kostnadseffektivt. Du kan fokusera på att driva din verksamhet utan att behöva oroa dig för nätverkstekniska utmaningar.