Telefoni och växeltjänster

Som partner med Telavox kan Conect erbjuda företagsväxel samt mobilabonnemang till både små och stora företag.

Enkelhet

Telefoni, mobiltelefoni och växeltjänst i en och samma plattform.

Alla kanaler – alla plattformar

Alla enheter, alla plattformar. Oavsett hur ett samtal sker – över mobilnätet, det allmänna telefon­nätet eller internet – så är upplevelsen och funktionerna detsamma. Telavox är den enda virtuella operatören som använder sig av TDC och Telias infrastruktur över hela Norden. Håll kontakten med kunder och kollegor på vilket sätt du vill. Du bestämmer.

Microsoft Teams

Upplev fördelarna med integrationen – Telavox telefoni och Microsoft Teams. En kraftfull kombination för sömlös kommunikation!

Du behöver inte längre växla mellan olika appar och fönster – allt du behöver finns inom räckhåll. Telefon, meddelanden, delta i möten – allt är enkelt och smidigt inom Teams.

Arbetar du på kontoret, hemifrån eller på resande fot, du kan vara säker på din tillgänglighet för dina kollegor och kunder. Telavox telefoni och Teams-integrationen maximerar din flexibilitet att vara produktiv var du än befinner dig.

Dessutom är integrationen skalbar och anpassningsbar för både en mindre organisation eller ett större företag. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just dig. Endast för de funktioner och antalet användare du behöver, betalar du. Vilket ger dig en kostnadseffektiv och flexibel lösning.

Ta din kommunikation till en helt ny nivå.

Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att optimera din företagskommunikation!