Videoövervakning

Håll ditt företag och tillgångar säkra

Med vår IP-baserade kameraövervakning kan du ha full insyn, övervaka och skydda ditt företagsområde i realtid. Oavsett om det är en stor lokal eller flera avdelningar.

Vår kameraövervakning ger dig enastående bildkvalitet och detaljrikedom. De högupplösta kamerorna fångar varje händelse med klarhet och tydlighet, vilket gör det enklare att identifiera potentiella hot eller incidenter.

Optimera arbetsflöden och förbättra produktiviteten med inblick i verksamheten i realtid. Dessutom kan du göra detta på distans, via en säker anslutning, vilket ger dig flexibilitet och trygghet.

Skalbart system
Oavsett om du behöver ett par kameror för att täcka en specifik plats eller ett omfattande övervakningssystem för ett stort företag, kan vi skapa en lösning som passar just dig. Vi erbjuder även avancerade funktioner som rörelsedetektering, nattseende och fjärråtkomst för att förbättra din säkerhetsupplevelse.

Integrera med andra säkerhetstekniker
Dessutom kan vårt kameraövervakningssystem integreras med andra säkerhetstekniker, som åtkomstkontrollsystem och larm, för att skapa en heltäckande säkerhetslösning. Du kan enkelt hantera och övervaka alla säkerhetskomponenter från en central plats.

Kontakta oss för mer info.