Vill ni uppleva vår fina miljö eller behöver ni en plats till en konferens?

Ta ert möte i vårt kompletta konferensrum hos Sonarps Interiör. Ni får testa tekniken från Conect, känna, testa och uppleva designen på möbler från Sonarps Interiör och få känslan på hur ert blivande mötesrum kan bli.

Ni kanske bara behöver en plats utanför kontoret att mötas som trevlig variation. Vi erbjuder att nyttja rummet med era kollegor eller kunder här hos oss oavsett.

Härlig lunchmöjlighet i närheten finns hos Hooks Herrgård.

I vår miljö och vår omgivning kommer det ge er inspiration och energi till ert arbete.

Det är inte ovanligt att mötesrumslösningar växer fram under en längre tid. De byggs upp efter behov utan en helhetstanke bakom. Du köper en projektor, en skärm, kamera, en mikrofon vartefter behov uppstår. Till slut står du med delar som inte hänger ihop och problemen är många.

Ett konferensrum som fungerar felfritt är viktigt för god produktivitet. Och det ska ge ett gott intryck till kunder och partners. Det hybrida arbetssättet har blivit det normala hos de flesta företag. Därför ställs högre krav på kvalitén i möten som hålls digitalt. Alla ska känna sig delaktiga.

Ert konferensrum ska ge besökarna arbetsro. Hela rummet bidrar till att ge en god upplevelse, både designen, möblerna och tekniken som är installerad. Den visuella upplevelsen samspelar med funktion och kvalitet. 

 

 

Sonarps Interiör & Conect paketerar ett komplett koncept som löser ert konferensrum med både inredning och teknik.

Ta en genväg med två leverantörer i en. Era önskemål blir skräddasydda, optimerade och ger er den rätta känslan. 

I nära kontakt med Sonarps & Conect får ni en trygg och säker leverans med stor erfarenhet, hög kvalitet och god service.

Här har ni ett långsiktigt samarbete att räkna med.